Kinderen meeverzekerd

Zoals u bij diverse begrafenisverzekeringen op www.begrafenisverzekeraar.nl al kunt zien staat er dat de kinderen zijn meeverzekerd. Om te kunnen beoordelen of u hier eventueel interesse in heeft is het natuurlijk wel zo handig dat u weet wat u in zo’n geval van uw begrafenisverzekeraar mag verwachten. De verzekeraars zijn sowieso goed verdeeld, want zo zijn er dus die deze optie niet aanbieden en er zijn verzekeraars die dit wel doen. In feite ziet u hier in de premie verder niets van terug en is het dus niet zo dat wanneer uw kinderen zijn meeverzekerd u hier ook nog eens extra voor dient te betalen voor uw begrafenisverzekering.

Kinderen meeverzekerd bij begrafenisverzekering

Als er bij een verzekeraar wordt aangegeven dat hierbij de kinderen zijn meeverzekerd komt het erop neer dat kinderen tot aan de leeftijd van 18 jaar zijn gedekt binnen de verzekering en dat een eventueel overlijden dan dus door uw verzekeraar zal worden bekostigd. De grens ligt exact op die leeftijd en wanneer deze leeftijd dan ook wordt bereikt dient er een eigen begrafenisverzekering te worden afgesloten en gaat de vlieger bij een 18-jarige van het feit dat kinderen zijn meeverzekerd niet meer op. Omdat de dienst om kinderen mee te verzekeren u verder niets kost is het logisch dat wanneer u dus jonge kinderen heeft u er ook voor zorgt dat u een begrafenisverzekering kiest die dit aanbiedt, want dit zorgt in ieder geval voor een stukje extra dekking van de verzekering.

Overlijden ongeboren baby

Wanneer u een verzekering voor de uitvaart heeft waarbij kinderen mee zijn verzekerd is het handig dat u ook weet wat de gevolgen zijn wanneer u een ongeboren baby heeft die komt te overlijden. Dit is weer net even een geval apart, maar ook hiervoor is een reglement opgesteld. Wanneer de ongeboren baby al ouder dan 24 weken is hoeft u zich over de dekking van uw begrafenisverzekering geen zorgen te maken, want dan kunt u rekenen op een vergoeding, maar een ongeboren baby die nog niet zo oud is, daarbij ligt de bal bij uw verzekeraar. Zij hoeven dan niet, maar het komt wel voor dat zij ook dan gewoon vergoeden.

Previous post:

Next post: